Tag Archives: kritikuar

Si duhet kritikuar një shfaqe artistike?

Nga Blerina Shalari Shkasë nga një kritikë e zotit Dashnor Kokonozi për shfaqen “Ivanov” vënë në skenë nga teatri kombëtar.   Kam vite të tëra që shkruaj në lidhje me shfaqet artistike që vihen në skenën shqiptare. Kam shkruar për shfaqe teatri, muzike, koncerte, film, muzikal etj. Në përgjithësi jam përkrahur për idetë dhe kritikën time, jo sepse kam shkruar …

Read More »