Tag Archives: kreu i Dhomës së Avokatisë

Fatmir Braka rizgjidhet kreu i Dhomës së Avokatisë në Tiranë

Fatmir Braka është rizgjedhur kreu i Dhomës së Avokatisë në Tiranë duke grumbulluar 385 vota. Përballë tij, në garë ishin kandidatët: Ledio Braho 297 vota, Sajmir Visha 89 vota dhe Edmond Petraj 15 vota. Votimi që u zhvillua sot në ambientet e Muzeut Kombëtar, nisi prej orës 08:00 të mëngjesit dhe përfundoi në orën 18:00 të pasdites. Fatmir Braka njihet …

Read More »