Tag Archives: kontrolle në kryeqytet

Policia rrugore kontrolle në kryeqytet, gjobiten një sërë shoferësh që nuk respektuan vizat e bardha

Policia Rrugore në kryeqytet ka vijuar kontrollet për evidentimin dhe ndëshkimin e shkelësve të Kodit Rrugor, të cilët shkaktojnë bllokime të kalimit ose rrezikojnë jetën e përdoruesve të rrugës. Përmes një komunikate për publikun policia rrugore njofton se gjatë kësaj jave janë ndëshkuar me masë administrative një sërë drejtuesish mjetesh, të cilët nuk kanë respektuar vizat e bardha. Policia i …

Read More »