Tag Archives: konfiskon

SPAK konfiskon Ora News

Gjykata e posaçme ka konfiskuar 26 pasuri në emër të biznesmenit Ylli Ndroqi përfshi edhe televizionin Ora News dhe Channel One. Sipas gjyqtares së posaçme Etleva Deda, provohet që pasuritë e  Ndroqit janë krijuar nga aktivetit kriminal dhe duhet të kalojnë në llogari të shtetit. Për avokatët mbrojtës, vendimi është i pa bazuar në ligj dhe hodhën dyshime se është …

Read More »