Tag Archives: Komedia fshatareske e Saliut!

Komedia fshatareske e Saliut!

Saliu, me një zjarr të shtirur dhe me frikë në fytyrë e me buzë të çarë, ka filluar luftën me retorikë denoncuese antikorrupsion. Por, të gjithë e dinë se, edhe vetë Saliu është i korruptuar. Atëherë? Asgjë: kjo është një komedi fshatareske, por gjithsesi, një komedi është. l. Por, komedia vijon, sigurisht. Dhe, si komedi, kjo është një komedi me …

Read More »