Tag Archives: Komandanti i Putin

Komandanti i Putin në Ukrainë: Nga “Napoleon” në portretin e disfatës ruse!

Tani është e qartë se me çfarë kriteresh u zgjodh Sergei Surovikin si komandant i pushtimit rus të Ukrainës. Me portretin e tij të vrazhdë, vështrimin vrasës, zërin automatik dhe shenjat e mëdha të dekoruara të inkuadruara me dashuri nga kamera në pamjet e afërta admiruese, gjenerali i shumë-dekoruar ishte personaliteti i parë mediatik që përkrahu dhe pothuajse errësoi Vladimir …

Read More »