Tag Archives: Kino Ditarin

Homazh për Kino Ditarin!

Dashnor Kokonozi Më vijnë shpesh në mendje fjalët e një gazetareje ukrainase kur filloi konflikti. Si një Kasandër e vërtetë, parashikoi diçka të tmerrëshme, lodhjen dhe braktisjen e opinionit botëror ndaj asaj që po ndodhte. Dhe lutej: Ju lutem mos u ndjeni të lodhur duke na mbështetur, kemi nevojë si ajri për përkrahjen tuaj, për kurajon dhe mbështetjen që na …

Read More »