Tag Archives: Kievi pa ujë dhe drita

Kievi pa ujë dhe drita, kryebashkiaku: Kush të mundet të largohet përkohësisht

Një dimër pa elektricitet, ngrohje e ujë të pijshëm. Është kjo që i pret banorët e Kievit, por edhe qyteteve të tjera ukrainase, ndërsa Moska vijon të shënjestrojë infrastrukturë kritike rreth vendit. Kryebashkiaku i Kievit tha se po përgatiteshin për skenarin më të keq të mundshëm ndërsa u kërkoi banorëve të shqyrtojnë largimin e përkohshëm nëse qyteti humb furnizimet me …

Read More »