Tag Archives: Këto trazira që po kalon bota

KMSH: Këto trazira që po kalon bota solidaritet mes njëri-tjetrit dhe popujve!

Mesazhi i H. Bujar Spahiut, Kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë me rastin e fillimit të Muajit të Ramazanit më 2 prill 2022. Deklarata: Të dashur besimtarë myslimanë dhe gjithë ju bashkëkombas brenda dhe jashtë Shqipërisë! Më lejoni që në emrin tim dhe të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, t’ju përcjell urimet më të përzemërta me rastin e fillimit të muajit të bekuar të …

Read More »