Tag Archives: Këshillimi Kombëtar

Këshillimi Kombëtar/ Rama: Do të legalizojmë kanabisin për përdorim mjekësor

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se Shqipëria do të legalizojë kanabisin mjekësor. Pyetje: 61% e qytetarëve janë shprehur pro kultivimit të kanabisit mjekësor. Si do të proocedoni ju marrë parasysh dhe historikun që ka Shqipëria me kanabisin? Rama: Ne do të procedojmë ashtu siç u shprehën qyterarët do të legalizojmë kanabisin për përdorim mjekësor. Do të hapim një front ë ri punë …

Read More »

Këshillimi Kombëtar/ Rama thirrje qytetarëve: Teksa politika zhurmon

Kryeministri Edi Rama thotë se pyetësorët e Këshillimit Kombëtar të shpërndara me postë për qytetarët kanë kaluar numrin 1000. Ndërsa ka kaluar mbi 36.000 numri i pyetësorëve të plotësuar online, bën me dije Rama. Në një postim në rrjetet sociale, shefi i qeverisë i fton qytetarët të japin mendimin e tyre mbi pyetjet në Këshillimin Kombëtar, “si njerëz, për shtëpinë …

Read More »

Këshillimi Kombëtar, Rama publikon pyetjen e parë për qytetarët

Kryeministri Edi Ramaka nisur nga puna me Këshillimin Kombëtar, duke publikuar pyetjen e parë që do t’iu shpërndahet qytetarëve. Ka njerëz që thonë se nënat që rrisin tre ose më shuam fëmijë të mitur duhet të përfitojnë mbrojtje të veçantë sociale nga shteti. Të tjerë thonë se shteti nuk duhet të bëjë diferencime as në këtë rast. Si mendoni ju? …

Read More »