Tag Archives: kenga e vitit

Njeriu i vitit, halli i vitit, kënga e vitit!

(Prognozat e një urimi) Natasha Lako Një shfaqje e bukur, nga më të shëndetshmet, ka mbyllur prej disa kohësh siparin e vitit 2022. Ishte shfaqja e një galerie njerëzore, në periferitë më të skajshme të shoqërise shqiptare. Por që piktori Gazmend Leka, si asnjëherë tjetër e ve në epiqendër, të bashkuar nën titullin e romanit “Dhe yjet rrijnë e vështrojnë” …

Read More »