Tag Archives: katastrofë strategjike për Rusinë

Shtëpia e Bardhë: Lufta në Ukrainë, katastrofë strategjike për Rusinë

Lufta në Ukrainë ka qenë një “katastrofë strategjike për Rusinë” dhe një “dështim strategjik për Putinin”, ka thënë drejtoresha e Komunikimit e Shtëpisë së Bardhë, Kate Bedingfield. Ajo shtoi se tani kishte “prova të pakundërshtueshme” se lufta, e cila tani është në javën e saj të pestë, nuk po arrinte atë që presidenti rus Vladimir Putin kishte vendosur të bënte …

Read More »