Tag Archives: kantieri i ndërtimit

Rama publikon pamjet nga kantieri i ndërtimit të Auto Moto Park në Elbasan: Do të zhvillohen gara ndërkombëtare

Puna për ndërtimin e Auto Moto Park-ut të parë në Shqipëri në Elbasan me standardet e Federatës Ndërkombëtare të Automobilave (FIA) po vijon. Kreu i qeverisë Edi Rama ka publikuar pamjet nga kantieri i ndërtimit, ndërsa shton se Auto-Moto Parku do të përdoret për zhvillimin e një larmie aktivitetesh automobilistike dhe garave kombëtare e ndërkombëtare. ‘Mirëmëngjesi dhe me punën që …

Read More »