Tag Archives: Ka shërbime sekrete filo-ruse

Ish-presidenti Topi: Ka shërbime sekrete filo-ruse, 12 janë aktive në Tiranë

Ish-presidenti Bamir Topi deklaroi së në Shqipëri ka shërbime sekrete partnere dhe shërbime sekrete filo-ruse, për të cilat qeveria nuk reagon. I ftuar në “Drejt” në RTV Ora, Topi tha se janë të paktën 12 shërbime sekrete aktive në Tiranë. “Duhet t’i themi gjërat sikurse janë; ka shërbime sekrete partnere dhe shërbime sekrete që nuk duan të të shohin të …

Read More »