Tag Archives: Julian Kazazi

Julian Kazazi: Institucionet e artit në ngërç administrativ

Institucionet e artit dhe kulturës në ngërç administrativ, letra për problemet nga sindikata e artistëve herë pas here janë dërguar në Ministri të Kulturës, por përgjigje zyrtare për tu ulur dhe biseduar për kërkesat e artistëve nuk ka pasur. Kjo bëhet me dije nga artisti Julian Kazazi kryetar i Sindikatës së Pavarur të Artistëve të Tiranës, si dhe komanduar sekretar …

Read More »

Julian Kazazi: Margariti të japë zgjidhje sa më shpejtë për mirëadministrimin e cirkut

Artistët e Cirkut Kombëtar kërkojnë nga ministrja e Kulturës, një zgjidhje sa më të shpejtë për mirëadministrimin e cirkut. Palestra e shkollës që u propozua më parë shprehen artistët nuk është e përshtatshme për ta, edhe pse deri tani është vendi ku mund të zhvillojnë provat. Artisti Julian Kazazi kreu i Sindikatës së Pavarur e Artistëve të Cirkut Kombëtar herë …

Read More »