Tag Archives: Ju rrëfej dibranët e mi

Donika Mustafaj: Ju rrëfej dibranët e mi

Entela Resuli “Kush është “dibranët” është filmi i ri dokumentar i Donika Mustafajt, prodhuar nga RTSH. Më parë ajo është bërë e njohur për publikun dhe vlerësuar lart nga kritika për veprat e saj si “Jetë pezull”. “Magjia klarinetë”, “Ustai i fundit”, kushtuar mjeshtrit të madh Laver Bariu, “Një amerikane në Tiranë”, “Fëmijëria peng”, “Autografi” apo “Marramendja”. Ndërsa në veprën …

Read More »