Tag Archives: Jeta dhe arti i Lumturi Blloshmit:

Jeta dhe arti i Lumturi Blloshmit: Rrugëtimi drejt Bienales së Venecias

Nga Nensi Bogdani Kuratorja Adela Demetja tregon artin e piktores Lumturi Blloshmi dhe përmbushjen e dëshirës së saj që veprat t’i ekspozoheshin në Bienalen e Venecias. Në njërën nga aulat e universitetit ‘Polis”, kuratorja Adela Demetja tregoi të premten se si po bëhet realitet dëshira e piktores Lumturi Blloshi për t’u ekspozuar në Bienalen e Venecias. “Është hera e parë …

Read More »