Tag Archives: “Je i përjashtuar nga grupi”/

“Je i përjashtuar nga grupi”/ Grupi demokrat, debate mes Berishës dhe Alibeajt

Mbledhja e grupit demokrat është shoqëruar me debate. Kryetari i komanduar Enkelejd Alibeaj i është drejtuar ish-liderit Sali Berisha, duke i thënë se nuk ishte i ftuar në mbledhje. Alibeaj i ka thënë Berishës se prezenca e tij është një sinjal i brishtë për demokracinë. Ndërkohë, Berisha i është përgjigjur se duhet të pranojnë realitetin. Ish-lideri i ka thënë Alibeajt …

Read More »