Tag Archives: Jam i gatshëm të shkoj

Rama: Jam i gatshëm të shkoj që nesër në SPAK, që të mos bëjmë referendum

Kryeministri Edi Rama, në konferencën përmbyllëse të punimeve të Kongresit, tha se është i gatshëm të shkojë në SPAK dhe të tregojë kokat  e vërteta të korrupsionit. Rama deklaroi se asnjë që godet dhe ha në kurriz të PS-së, nuk do të kursehet teksa paralajmëroi që koka e korrupsionit bën mirë të merret vesh pa u bërë një referendum. “Asnjë …

Read More »