Tag Archives: Ja si e spiunojn Perëndimin

Ja si e spiunojn Perëndimin

Nga Ian Williams “The Spectator”’ Dhjetorin e vitit të kaluar, studentëve të Universitetit të Oksfordit iu ofruan nga 15 mijë paund, nëse do të zgjidhnin sfidat në lidhje me mbikëqyrjen dhe gjurmimin e pajisjeve dhe përdoruesve të tyre.“Huawei kërkon të përzgjedhë studentët më të mirë në Sfidën e tyre Universitare 2021”- thuhej në ofertë. Kompania theksonte se kjo teknologji do …

Read More »