Tag Archives: Ja përse dështuan misionet e CIA-s

Zbulohet dosja e STASI-t! Ja përse dështuan misionet e CIA-s

NGA ARMAND PLAKA Ai njihet si spiuni më i famshëm i Luftës së Ftohtë dhe me veprimet e mosveprimet e tij bëri që të dështonte një nga sipërmarrjet më të mëdha inteligjente të kohës së Luftës së Ftohtë: aksioni i koordinuar mes CIA-s amerikane dhe “Intelligence Service”-it britanik. Loja e tij bëri që edhe komunizmi në Shqipëri të vijonte i …

Read More »