Tag Archives: italia spanja

Rusia dëbon 85 diplomatë nga Franca, Spanja dhe Italia

Rusia bëri të ditur të mërkurën vendimin për të dëbuar 85 diplomatë nga tre vende evropiane, Franca, Spanja dhe Italia, si kundërpërgjigje ndaj vendimeve të ngjashme të marra nga këto shtete, duke nënvizuar përkeqësimin e mëtejshëm të marrëdhënieve me shtetet anëtare të BE-së, që nga nisja e luftës në Ukrainë. Ministria e jashtme ruse bëri të ditur se kishte urdhëruar …

Read More »