Tag Archives: ish ministri i jashtem i kosoves

Hoxhaj: Dërgesa e armëve nga Kina në Serbi, përbën kërcënim serioz veçanërisht për Kosovën

Ish-ministri i jashtëm i Kosovës Enver Hoxhaj, ka thënë se dërgesa e armëve nga Kina në Serbi, përbën kërcënim serioz veçanërisht për Kosovën. Përmes një statusi në rrjetin social Twitter Hoxhaj, theksoi se bota ndodhet në një epokë kur shtetet ndahen në demokraci kundër autokracive. Sipas tij, Kina dhe Serbia kanë zgjedhur këtë të fundit për të qenë bashkë. “Dërgesa …

Read More »