Tag Archives: investime ne rajon

Presidentja e KE: 80 mln euro Shqipërisë për krizën energjetike, 500 mln euro investime në rajon

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula Von der Leyen ka deklaruar se BE do t’i dhurojë Shqipërisë 80 mln euro si mbështetje për krizën energjetike dhe 500 mln euro për Ballkanin për modernizimin e sistemit energjetik. “Këto janë arritje në një kohë sfidash, këtu kam parasysh luftën në Ukrainë. Rusia po shkel rendin ndërkombëtar dhe ccdo Kartë të OKB-së. Fatmirësisht Shqipëria …

Read More »