Tag Archives: INSTAT nxjerr shifrat

Kryesojnë ushqimet dhe transporti/ Rriten çmimet, INSTAT nxjerr shifrat

Ndryshimi vjetor i matur nga Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit në muajin dhjetor është 3,8 %. Rritjen më të madhe të çmimeve e kanë regjistruar “Ushqimet dhe pijet joalkoolike” me 6,8 %. Kështu raporton INSTAT, ndërsa bën me dije se “Transporti” renditet i dyti në listë për rritjen e kostove me 4.9%. Pas grupit të ushqimeve dhe transportit …

Read More »