Tag Archives: “infekton” trurin

Studimi: Covid “infekton” trurin si sëmundja e Parkinsonit

Mjegull mendore, vështirësi në kujtesë dhe përqendrim, probleme me nuhatjen. Këto shqetësime kanë qenë prej kohësh të qarta se Covid, edhe nëse kontraktohet në një formë të butë, mund të ketë një ndikim në tru. Shumë vështirësi të raportuara nga pacientët me Covid të gjatë, janë simptoma neurologjike. Një studim i sapopublikuar në “Molecular Psychiatry” i shton kësaj njohurie paraprake …

Read More »