Tag Archives: i motivoj

Berisha: Nga 4 të rinj, 3 më duan mua dhe vetëm 1 Ramën. Unë i motivoj me sloganin “never give up”

Sali Berisha e akuzon Ramën se ai i ka blerë pëlqimet dhe ndjekësit në Tik Tok, ndërsa shprehet se të rinjtë e ndjekin atë në Tik Tok për shkak të sloganit “kurrë mos u dorëzo”. Së fundmi, ju jeni aktiv edhe në Tik-Tok, le ta quajmë një platformë që ka target rininë. Besoni se mund të angazhoni vota nga tik …

Read More »