Tag Archives: Hulumtimi:

Hulumtimi: Qentë mund të dallojnë gjuhët e ndryshme

Truri i qenve mund të bëjë dallimin midis gjuhëve të njohura dhe të panjohura Qentë mund të dallojnë gjuhët, zbuluan shkencëtarët hungarezë pasi një grupi prej 18 qensh i emetuan fragmente nga tregimi “Princi i Vogël” në spanjisht dhe hungarisht dhe ekzaminuan se si reagoi truri i tyre. Hulumtimi u drejtua nga Laura V. Cuaya nga Universiteti Eotvos Lorand në …

Read More »