Tag Archives: Homoseksualiteti nuk është krim

Papa Françesku: Homoseksualiteti nuk është krim

Papa Françesku kritikoi ligjet që kriminalizojnë homoseksualitetin dhe i quajti “të padrejtë”, duke thënë se “Zoti i do të gjithë fëmijët e tij ashtu siç janë” dhe u bëri thirrje peshkopëve katolikë që mbështesin ligjet që të mirëpresin njerëzit LGBTQ në kishë. “Të jesh homoseksual nuk është krim”, tha Papa Françesku gjatë një interviste të martën për Associated Press. Ati …

Read More »