Tag Archives: HEC-et në Valbonë:

HEC-et në Valbonë: Qeveria bën një sy qorr ndaj vendimit të Gjykatës së Lartë

Dy hidrocentralet në luginën e Valbonës, të bllokuara nga përmbarimi gjyqësor me masë sigurie nga Gjykata e Lartë, vazhdojnë të prodhojnë energji elektrike dhe t’ia shesin OSHEE-së sikur të mos kishte ndodhur asgjë. Prurjet dimërore të përroit të Çeremit në fillim të dhjetorit ishin të vrullshme. Përmes një tuneli të gërmuar në shkëmb dhe nëpërmjet tubave, uji rrjedh nga mali …

Read More »