Tag Archives: Hakerat rusë synuan NATO-n

Raporti i Google: Hakerat rusë synuan NATO-n dhe ushtritë e Evropës Lindore

Një raport i Grupit të Analizës së Kërcënimeve të Google tha se hakerat rusë së fundmi u përpoqën të depërtonin në rrjetet e NATO-s dhe ushtritë e disa vendeve të Evropës Lindore. Google tha se tentativat për sulme kibernetike u nisën nga një grup me bazë në Rusi i quajtur Coldriver, ose Callisto. Rusia, e cila tani është nën sanksione të rënda …

Read More »