Tag Archives: gripi

Periudha kur gripi bëhet agresiv, çfarë duhet të bëni

Një studim i publikuar në revistën Clinical Virology, ka zbuluar lidhjen mes motit dhe shpërndarjes së viruseve që shkaktojnë grip. Të dhënat tregojnë se gripi shpërthen kryesisht pas acarit të parë të dimrit. Sipas ekspertëve, acari i parë i dimrit që shoqërohet me nivele të ulëta lagështie dhe temperatura të ftohta, nxit shpërndarjen më të madhe të gripit. Ata thonë …

Read More »