Tag Archives: grate e rrembyera

“Më rrihte me rrip, më kërcënonte se do më vriste”, rrëfimet tronditëse të grave që u mbajtën si skllave për vite nga 5 shqiptarë në Zvicër

Një burrë shqiptar dhe katër djemtë e tij do të gjykohen në Zvicër nga e hëna për shkak se dyshohet se kanë kontrabanduar në Zvicër disa vajza nga viset shqiptare. Ato janë mbajtur të izoluara si skllave me vite të tëra dhe kanë qenë të detyruara t’ua lajnë edhe këmbët burrave të tyre patriarkalë dhe të dhunshëm. Aktakuza kundër këtij …

Read More »