Tag Archives: grantin 28 milionë euro

Pak para miratimit në Kuvend, BE anulon grantin 28 milionë euro për projektin e Portit të Durrësit

Bashkimi Evropian duket se është tërhequr nga investimi i projektit për portin e Durrësit. Një grant prej 28 mln euro që ishte parashikuar për rikonstruksionin e kalatave 1 dhe  2 të terminalit tashmë është anuluar. Në faqen zyrtare të “Western Balkan Investment Framework” (Korniza e Investimeve të Ballkanit Perëndimor) ky projekt mban tashmë statusin ‘i anuluar’. Ky vendim i BE …

Read More »