Tag Archives: Gjeniu i letrave shqipe

Gjeniu i letrave shqipe feston 86- vjetorin e lindjes

Gjeniu i letrave shqipe, Ismail Kadare feston sot 86-vjetorin e lindjes. Kadare është një është një ndër shkrimtarët më të mëdhenj bashkëkohorë, akademik dhe ish-deputet i Kuvendit Popullor. Gjeniu i letrave shqipe, Ismail Kadare feston sot 86-vjetorin e lindjes. Kadare është një është një ndër shkrimtarët më të mëdhenj bashkëkohorë, akademik dhe ish-deputet i Kuvendit Popullor. Kadare u lind më …

Read More »