Tag Archives: Gjenerali C.Q. Brown Jr.

Ushtria amerikane duhet të ndryshojë që të ruajë avantazhin përballë Kinës dhe Rusisë

Shefi i shtabit të Forcave Ajrore amerikane paralajmëron se ushtria amerikane duhet të ndryshojë nëse dëshiron të ruajë avantazhin përballë Kinës dhe Rusisë. Gjenerali bisedoi këtë javë me korrespondenten e Zërit të Amerikës Carla Babb për të diskutuar se si Forcat Ajrore po i përshtaten kërcënimeve që po ndryshojnë në mbarë globin. Ndërsa Shtetet e Bashkuara ishin përqëndruar tek lufta …

Read More »