Tag Archives: gjarpri herlmues

Prania e gjarpërit më helmues të Evropës në Parkun e Gërmisë, vjen njoftimi nga Agjencia e Mbrojtjes

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës ka dal me një njoftim pas ankesave që ka pranuar nga disa vizitorë dhe mediat për praninë e llojit të gjarprit Vipera Ammodytes, i cili është gjarpëri më helmues në Evropë, në Parkun e Gërmisë. Sipas AMMK’së, prania e gjarpërinjve në Parkun e Gërmisë nuk është shqetësim por pjesë e rëndësishme e biodiversitetit …

Read More »