Tag Archives: Gentian Sharra

Bashkëshortja e super grabitësit te arrestuar ,pas dëshmisë së bujshme të Nuredin Dumanit, rezulton me tender miliona lekësh

Dy të penduar të drejtësisë, Nuredin Dumani dhe Henrik Hoxha nga qelia, kanë zbërthyer vrasjet nga grupet e organizuara kriminale të një dekade nga viti 2011 deri në 2022-shin. Me vendim nga Gjykata Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit u lëshuan 32 urdhër arreste, nga të cilat 18 u ekzekutuan nga policia (prej të cilave 9 masa iu komunikuan persona …

Read More »