Tag Archives: FOTO: Një rrugë

FOTO: Një rrugë në New York merr emrin e Fan Nolit

Një rrugë në New York ka marrë emrin e poetit dhe diplomatit të njohur shqiptar Fan Noli. Lajmi është bërë me dije nga shoqëria “Besa Besën”, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook. Shoqata shkruan se rruga në Bonx do të mbajë emrin e figurës së ndritur të kombit shqiptar ndërsa ka ndarë edhe disa foto nga ceremonia …

Read More »