Tag Archives: Foto-Aksioni i IKMT te “5 Maji”/

Foto-Aksioni i IKMT te “5 Maji”/ Banorët e kalojnë natën jashtë

Disa prej banorëve në lagjen “5 Maji” në Tiranë të cilat preken nga aksioni i IKMT për të shembur godina në kuadër të procesit të rindërtimit e kanë kaluar jashtë mbrëmjen e djeshme. Ata thonë se nuk do të largohen derisa të marrin banesë me të drejta të plota pronësie dhe refuzojnë të futen në banesa sociale. “Jashtë kemi fjetur. …

Read More »