Tag Archives: forumi i paqes

“Më kishin refuzuar vizën në Mbretërinë e Bashkuar”- Rama në Paris flet për mediat: Në emër të lirisë së fjalës përhapen gënjeshtra si të ishin të vërteta

Kryeministri Edi Rama ka folur për lirinë e medias gjatë forumit të Paqes së mbajtur në Paris. Rama u shpreh se në ditët e sotme përhapen gënjeshtra si të ishin të vërteta në emër të lirisë së fjalës. Ai deklaroi se në rast se nuk gjendet një ekuilibër mes të vërtetës dhe lirisë së shtypit do të jemi në pozitë …

Read More »