Tag Archives: Forcat ukrainase largojnë

Forcat ukrainase largojnë trupat ruse në veri të Kievit, situata në jug dhe lindje të vendit

Forcat ruse kanë humbur terren rreth Kievit ditët e fundit dhe ata kanë kaluar nga përpjekja për të rrethuar kryeqytetin në tërheqjen në pozicione që mbrohen më lehtë, sipas Jack Watling, një analist i mbrojtjes në Institutin Mbretëror të Shërbimeve të Bashkuara. Forcat ukrainase kanë shtyrë me sukses trupat ruse në një numër zonash në periferi të Kievit, duke përfshirë …

Read More »