Tag Archives: Forcat e regjimit

Forcat e regjimit në Iran po përdhunojnë protestuesit për të shtypur demostratat

Ndërsa protestat kundër regjimit në Iran vazhdojnë, forcat e sigurisë po përdhunojnë dhe dhunojnë protestueset femra për të shtypur protestat, sipas një hetimi të CNN. Gratë që folën me nëntë gazetarët e rrjetit amerikan, të cilët nënshkruan raportin e gjerë, përshkruajtën me detaje rrëqethëse se çfarë vuajtën dhe çfarë panë në qendrat e paraburgimit në Iran. “Kishte vajza që u sulmuan …

Read More »