Tag Archives: fituesit

Fituesit e Eurovisionit, marrin vendimin për te nxjerrë në ankand trofeun

Fituesit e Eurovizion “Kalush Orchestra” kanë nxjerrë në ankand trofeun që e fituan në Eurovizion. Të njëjtit do të organizojnë edhe një iniciativë tjetër për kapelën e Oleh Psiuk, kapelë që ishte vënë në fokus të madh të medieve përgjatë performancës në skenën e madhe të Eurovizion. Trofeu i Eurovizion ka dalë në ankand më 25 maj, dhe deri më …

Read More »