Tag Archives: fitore e republikaneve

Amerika voton: Çfarë do të thotë për Europën një fitore e republikanëve?

Amerikanët do të votojnë sot në zgjedhjet afatmesme që tashmë kanë ndarë vendin, shkruan euronews. Por shqetësimet nuk kanë përfshirë vetëm Amerikën por edhe Europën, pasi fitorja e republikanëve dhe në veçanti disa prej kandidatëve më ekstremë të mbështetur nga ish-Presidenti Donald Trump mund të krijojë disa efekte tronditëse të padëshiruara përtej Atlantikut. Por lind pyetja se çfarë ndikimi do të …

Read More »