Tag Archives: fillimet me Amin

Ermali rrëfen për fillimet me Amin

Ermalin dhe Amin të gjithë i kujtojmë që nga ‘Portokallia’. Ata në një skeç madje kanë shkëmbyer edhe puthje duke e treguar haptazi lidhjen e tyre. Së fundmi, aktori ka dhënë një intervistë të dhënë për Libero dhe ka treguar njohjen me Amin, në kohën kur ishte pjesë e “Portokallisë”. Ermali u shpreh se ka qenë një dashuri me shikim …

Read More »