Tag Archives: femrave

Reperi i njohur shkakton polemika: Meshkujt janë superiorë ndaj femrave

Akon ka deklaruar se meshkujt “janë mbretërit e universit” dhe femrat ekzistojnë vetëm për t’i mbështetur ata. Reperi amerikan shtoi gjithashtu se burrat mund të bëjnë fëmijë pa ndihmën e grave, pasi mjafton vetëm sperma dhe inkubatori për të krijuar jetë. “Ne jemi perëndi, ne jemi ata që krijojmë jetë”, tha Akon. Duke folur për gratë në Afrikë, 49-vjeçari theksoi …

Read More »