Tag Archives: FE MARTIRE

KRISHTERIMI , FE MARTIRE ,NDIHEMSË NË KOMBFORMIMIN TONË ILIRO –SHQIPTAR

Nga FLAMUR BUÇPAPAJ Ne si iliro-shqiptar, kemi qënë shumë pak në historinë tonë të lirë dhe të pamvarur. Kemi rënë lehtë pre e perandorive, duke mos ngritur kokë për shumë shekuj. Deshmitë tregojnë se kemi duke shkuar deri në kufijtë e asimilimit, por edhe jemi ringjallur përseri falë vitalitetit të fortë kombëtar. Vetë si historian, jam kunder propagandes së fryrë …

Read More »