Tag Archives: Familjet shqiptare humbën

Familjet shqiptare humbën 430 milionë euro nga pandemia

Viti 2020 ishte më i vështiri në historinë e tranzicionit që pas krizës së piramidave të ‘97-s. Për muaj me radhë aktiviteti ekonomik u paralizua, shumë individë mbetën të papunë, bizneseve u ranë shitjet, teksa shumë persona u përballën me kostot e lartë të kurimit dhe fatkeqësisht humbjet e jetëve ishin të larta. INSTAT ka publikuar vlerësimet gjysmëfinale të prodhimit …

Read More »