Tag Archives: familje e ngujuar

Familje e ngujuar në kryeqytet

Çapajev Gjokutaj Ia arritëm ditës të shohim familje të ngujuar jo në ndonjë kullë malësie, po në kryeqytet. Gjashtë vjet me radhë babai i shtëpisë ka mbajtur të mbyllur gjithë familjen, dmth bashkëshorten dhe dy djemtë e mitur. E ka arritur këtë duke vënë në punë herë frikësime me covid, herë kërcënime me thikë dhe jo rrallë edhe dhunë fizike. …

Read More »